Det er dette Ronaldo betales for. (foto: united, twitter)

For United-supporterne var Champions League-kampen mot Atalanta på ondag direkte helsefarlig. To baklengs før pause, og det som ble den matchvinnende scoringen av Ronaldo ti minutter før slutt. Vi er sikkert ikke de eneste som sitter med høy puls dagen etter. For Solskjær var dette anledningen til å sende en hilsen til engelsk (og norsk) presse og forståsegpåere.

For ikke bare sikret United seier mot en sterk motstander i Mesternes Mester, «dovendyret» Cristiano Ronaldo viste at han kan mer enn å score avgjørende mål.

Les: Fransk media: Skal sikre seg Dembélé – vifter med ville 140 millioner i årslønn

Kampen mot Atalanta viste rollen Ronaldo kommer til å spille fremover på Old Trafford.

-Jeg er virkelig, virkelig fornøyd med hvordan han førte linjen. Som angrepsspiller ba vi ham om å løp i de ledige rommene, falle inn og presse mer, for vi var på hjemmebane så vi ville ha supporterne med oss, begynner Solskjær.

-Han var til og med nede i vårt felt på slutten av kampen for å forsvare. Man kunne se ham sprinte. Han gjorde alt hva en angrepsspiller skal gjøre, ledet linjen og forsvarte, fortsetter Solskjær.

-Hvis noen vil kritisere ham for hans arbeidsinnsats og innstilling, så se på denne kampen, se hvordan han løp rundt, kommer det fra en resolutt United-manager.

På onsdag kveld falt den siste brikken på plass for CR7. Nå nøyer han seg ikke med å signere scoringer, nå svettes det også blod for laget.

Les: Mourinho har møtt sin «tøffeste motstander»