Har fått feire 30 ganger siden 2017... (foto: barcelona, twitter)

Det meste er skrevet om Dortmunds superstjerne som ble hentet til Barcelona for godt, godt over milliarden. Siden 2017 har franskmannen vært en belastning for den allerede belastede klubben. Denne sesongen startet med hamstringskade, noe som har holdt 24-åringen helt borte fra kamparenaen.

Barcelona må fortsette å trimme lønnsbudsjettet sitt, og Dembélé har vært foran i køen over spillere som bør vike. Men med en årslønn på nesten 100 millioner og en skadehistorie som er sørgelig lang, står ikke kjøperne i kø. Til sommeren åpner Barclona porten for Dembelé og lar milliardinvesteringen med 30 scoringer spasere ut som free agent. So what´s next?

Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut

I 2020 var Dembélé sterkt linket til et desperat United, men ifølge spansk media sa Dembélé klart nei til utleie/overgang, han skulle kjempe om spilletid på Camp Nou. I tillegg til United har høyrevingen vært linket til PSG, Liverpool og Juventus.

Ifølge franske Foot Mercato har Newcastle planer om å komme med et tilbud til høyrevingen som skal gjøre overgangen fra Barcelona lettere å takle.

Villig til å ta risikoen med beina til franskmannen i verdens tøffeste liga? (foto: newcastle, twitter)

Les på F7city: På tide å tenke på ryggen din

Det franske mediet hevder Premier League-klubben snekrer sammen et tilbud om femårskontrakt med rundt 144 millioner kroner i årslønn. Og hvis ikke det var nok, Foot Mercato hevder det i tillegg blir slengt inn en årslønn som sign on fee.

Velkommen til galskapen.

Les: Jobber med å skape verdens sterkeste angrepsduo