Sergio Reguilon

Da Sergio Reguilon bare var ni år gammel fikk han tre på seg kongens drakt. ganske umiddelbart ble han store talent opplagt for Real Madrid som satte han på et tidlig satsningslag.

Han drømte om å bli verdens beste målscorer, men hans evner lå i forsvar. – Den nå 24 år gamle spanske venstrebacken fikk bare 22 kamper for klubben i sin debutsesong.

Les: Solskjær misfornøyd sommerens transfer-aktivitet

Han var en av de unge som ikke fikk slippe til under forrige manager Zinedine Zidane og dermed ble han først lånt ut (2019/2020) til Sevilla, for så i fjor sommer bli solgt til Tottenham for 30 millioner euro. – Klokelig hadde Real Madrid med en tilbakekjøpsavtale på 35 millioner euro.

Nå er ting annerledes i Real Madrid, manager Carlo Ancelotti følger i større grad Florentino Pérez sine tanker om et ungt lag selv om klubbens viktigste spiller for tiden er den absolutte veteranen Karim Benzema.

Sergio Reguilon som er godt på plass i London skrev under en femårsavtale med Tottenham. Reguilon har stort sett vært fast på venstrebacken hos Tottenham siden overgangen, og denne sesongen har han spilt samtlige minutter.

The Mirror melder at Real Madrid har planer om å aktivere klausulen til Reguilon og kjøpe spanjolen tilbake.

Spanske El Nacional skriver at Reguilon allerede skal ha sagt ja til å returnere til gamleklubben, og at det bare er spørsmål om tid før han blir Real Madrid-spiller igjen.

Les: Solskjær forutså comeback i pausen