United victor. (foto: united, twitter)

Nordmannen skal være misfornøyd med styret i Manchester United etter sommerens travle transfervindu.

I følge Manchester Evening News er Ole Gunnar Solskjær misfornøyd med Manchester United -styret etter å ikke ha signert en midtbanespiller i sommer.

De røde djevlene punget ut store penger nok en gang da de hentet Raphael Varane fra Real Madrid, Jadon Sancho fra Borussia Dortmund og Cristiano Ronaldo fra Juventus. Som jo egentlig ikke høres så veldig ille ut spør du oss.

Liker du å spille på mer enn fotball og Premier League kan du holde deg oppdatert på Nye Casino Kongen om de beste bonusene.

Til tross for det som ville være et transfervindu en drømmer om for de fleste klubber i verden, sies det at Ole Gunnar Solskjær er misfornøyd med styret ettersom de ikke signerte en midtbanespiller som han ønsket seg før overgangsvinduet stengte.

Selv om United har Paul Pogba, Bruno Fernandes, Donny van de Beek, Nemanja Matic, Scott McTominay og Fred på midtbanen, ble problemene veldig tydelige i tapet mot Leicester i helga, og i første omgang mot Atalanta i gårsdagens Champions League. Laget mangler balanse midt på banen, mener lokalavisen.

LES: Real Madrid foreslår ellevill bytteavtale for Salah  

Partnerskapet til McTominay og Fred gir ikke forsvaret tilstrekkelig beskyttelse, mens Matic blir eldre og vil være uten kontrakt i 2023.

Pogba kan forlate klubben ved utløpet av hans nåværende kontrakt, mens Van de Beek har slitt med å få spilletid. Dermed er det kanskje ikke så rart at Ole Gunnar ønsker en sentral midtbanespiller som kunne ha gjort underverker for Old Trafford.