«Bunnen er nådd. Trekker meg unna alt og alle»

(c) bilde: SMTP: John Arne Riise

Det eneste om er dyrere for fotballspillere enn koner er ekskoner. John Arne Riise sin ekskone Maria Elvegård har vunnet frem med et søksmål og nå må den tidligere landslagsspilleren ut med nesten en halv million pluss renter og sakomkostninger. 

Hun har fått medhold fra retten at John Arne Riise har tappet kontoen til deres felles barn. John Arne Riise sin manager Erland Bakke sa før saken startet:

«Riise ønsker bare å spare penger til deres felles barn, men blir møtt med søksmål av sin ekskone, som prøver å få kloen i pengene han sparer til barna gjennom å anlegge et søksmål gjennom deres yngste datter»

Les: Sky Sports henter frem John Arne Riise

Ifølge søksmålet skal Riise i perioden 7. desember 2016 til 19. mars i år har tatt ut 483.000 kroner gjennom ti forskjellige uttak.

John Arne Riise er dømt til å tilbakebetale 483.000 kroner. I dommen fra Sunnmøre tingrett heter det også at Riise må betale forsinkelsesrenter og 110.000 kroner i sakskostnader til motparten.

 

Dommen er ikke rettskraftig. Ankefristen er ikke utløpt.

«Vi er uenige med dommen. Men nå skal vi sette oss ned og vurdere om vi skal anke eller ikke. Dommen i seg selv er uproblematisk. Pengene står allerede på en sparekonto Riise disponerer, og vil bli overført til en sperret konto», sier Riises manager Erland Bakke.

Eurosport skriver at John Arne Riise sendte ut følgende på Twitter

«Bunnen er nådd. Trekker meg unna alt og alle. Det er grenser for hvor mye man skal takle. Jeg er bare et menneske som nå faktisk må for min egen del bort. Takk»

Men vi kan ikke finne den, så den må være fjernet.

Her er en melding fra en langt hyggeligere hendelse.

«Dette er en ganske knusende dom mot John Arne Riise. Retten gir medhold i det vi har hevdet hele tiden, at han har tilegnet seg penger han ikke skulle ha, uten grunn, sier advokat Mette Yvonne Larsen, som representerer saksøker.