Tobias Gulliksen Bilde: Bodø/Glimt

I kveld tar Bodø/Glimt imot Ajax til perfekte forhold på Aspmyra med to plussgrader og klarvær i Conference League returkamp.

Bodø/Glimt fortsetter å gjøre det bra, samtidig som millionene renner inn på spillersalg. I fjor sommer kjøpte Bodø/Glimt høyreving Tobias Gulliksen fra Strømsgodset for 2,3 millioner euro og allerede nå litt over et halvt år senere har de akseptert et bud fra Djurgården.

Først skal Ajax sendes hjem med halen mellom beina og så skal avtale signeres!

Les: Enda en prins vil kjøpe en europeisk fotballklubb

TV 2 reporter Arilas Ould-Saada (som fortsatt ikke er veldig populær hos Klanen) melder at Djurgården og Bodø/Glimt er enige om en overgang. – For to dager siden meldte Avisa Nordland at summen var 20 millioner kroner pluss bonuser.

Med første øyekast virker summen lav i og med at Tobias Gulliksen ikke har hatt en formnedgang siden han forlot Drammen. – Tvert imot, han har vært med å ta seriegull og har i følge Transfermarkt nå økt sin verdi til 2,5 millioner euro.

Gulliksen hoppet inn i pausen da Bodø/Glimt mot Ajax ga bort en 0 – 2 ledelse på overtid.

Avtalen vil naturlig nok vente til etter kveldens kamp.

Les: Barcelona håper å høste fruktene av at Joshua Kimmich mistet fatningen

20-åringen kom til sin nåværende klubb fra Strømsgodset i fjor sommer og signerte deretter kontrakt ut 2027. I Bodø Glimt har han stått for fem mål og én assist på 23 kamper.