Joshua Kimmich (foto: bayer, twitter)

Det spørs om ting endres nå som manager Thomas Tuchel offisielt forlater Bayern München ved slutten av årets sesong. – Bild melder at det kan skje før hvis en langsiktig erstatter er på plass raskt.

Joshua Kimmichs forhold til Thomas Tuchel sies å være fullstendig brutt etter et stort oppgjør med assistent Zsolt Low. Bayern München-midtbanespillerens fremtid blir stadig klarere, men ikke på den måten mange hadde forventet. Ryktene om en potensiell sommerexit har vært florerende hele sesongen, med Kimmich er ikke spesielt favorisert av Thomas Tuchel.

Les: Real Madrid, Manchester City og Liverpool kjemper om Xabi Alonso favoritt

Allerede sommeren 2023 hadde Tuchel desperat ønsket seg en ny midtbanespiller, noe som reiste noen store spørsmål rundt planene hans for Kimmich, en spiller som hadde vært det beste bindeledd mellom sjefen og spillerne under tidligere regimer. Under Tuchel har 29-åringen mistet sin betydning.

Selv om Bayern ønsket å forlenge Kimmichs avtale, som utløper i 2025, ønsket de å gjøre det på deres premisser. Gitt hans fall i ytelsesnivåer denne sesongen, var de ikke villige til å gi etter for kravene hans og bringe ham på linje med topptjeneren Harry Kane. Nå ser det ut til at dette punktet har blitt uklart.

Etter helgens pinlige 3-2-nederlag mot Bochum, der midtbanespilleren ble sendt ut etter etter 63 minutter, havnet Kimmich og Bayern-assistent Zsolt Low en opphetet ordkrig i stadiontunnelen og måtte skilles av kaptein Manuel Neuer.

Les: 9 kandidater til å ta over den ledige trenerjobben hos Bayern München

Ifølge BILD er forholdet mellom Kimmich og Tuchel helt ødelagt.

Tyskeren vil ikke mangle friere. Barcelona er langsiktige beundrere og en overgang ville være fornuftig gitt de fornyede spekulasjonene rundt Frenkie de Jong, men hvis nederlenderen ikke drar, virker det tvilsomt om de ville ha råd til Kimmich. Man City har også blitt foreløpig koblet ettersom Pep Guardiola fortsatt er glad i sin tidligere protesjé, selv om spillerens alder kan vise seg å være et problem.