Bekreftet: Verken Manchester United, PSG, Juventus eller Bayern fikk The Wunderkid

581
Tja, hvem skal jeg velge?

Det har gått inflasjon i begrepet Wunderkid (en herlig miks av tysk og engelsk), men når samtlige av de aller største klubbene  i verdens fire beste ligaer ønsker deg, da er du: Ja, Wunderkid.

Den engelske ungdomslandslagsspilleren Louie Barry har knapt rukket å bli 16 før signaturen hans skribles ned på en avtale skreddersydd for spillere under 18.

Og hvem stakk av med seieren?

Barcelona.

Les: Zlatan ga slankeråd – nå er 17-åringen det desidert største

Tenåringen er Barcelona-spiller for de tre neste årene, men har potensialet til å spille seg opp og frem fra akademiet til å bli en angrepsspiller for fremtiden på Camp Nou.

Ifølge ESPN var PSG med i kampen helt inn, og skal ha vært overbevist om at den engelske gutten satte kursen mot Paris, men «en treffsikker albu i siden» fra katalanerne sørget for at spiller og familie fikk mer sansen for den katalanske hovedstaden.

Les på Popidol: Netflix kutter ned på røyking

Barcelona må ut med rundt 1,3 millioner kroner i training compensation til ungguttens klubb, West Bromwich.

Barry har et potensiale som allerede har begynt å vise seg. 19 scoringer på 18 kamper for U-landslaget er rett og slett ekstremt.

Les: Når Manchester United står og banker på døra – da kan du glemme trening

Når gutten i tillegg er invitert til å spille for U19-landslaget senere i juli, da vitner det om at Barcelona har gjort et varp.

Og West Bromwich?

Klubben har guidet Barry siden han var seks år gammel, og hadde alt annet enn lyst på å gi Barcelona nøkkel til «overgangsdøren».