Må igjen klare seg uten toppscorer. (foto: leipzig, twitter)

Barcelona skal ha hatt samtaler med RB Leipzig-midtbanespiller Dani Olmos representanter Ifølge det spanske utsalgsstedet Jijantes fant et møte sted onsdag morgen, og deretter igjen onsdag ettermiddag – denne gangen med Olmos far.

Olmo antas å være klar for en ny utfordring etter å ha tilbrakt mer enn fire år i Leipzig. Han har ikke hatt sin beste sesong og bare startet 14 av 29 mulige Bundesliga-kamper så langt.

Les: Jürgen Klopp assistent Pepijn Lijnders er ønsket av storklubb

Imidlertid har han holdt seg produktiv, scoret fire mål og gitt fem assist i disse kampene. Som ekspeter si spania skriver: Han er en fullverdig spansk landslagsspiller, og han er absolutt i stand til å spille for Barcelona.

Dani Olmo vil sørge for sårt tiltrengt konkurranse for slike som Pedri og Ferran Torres, og kan bli sett på som en erstatning for Joao Felix – som kommer tilbake til Atletico Madid til sommeren.

Olmo skal i neste vindu ha en aktiv utkjøpssklausul på 60 millioner euro, som Barca skal kunne oppfylle etter noen salg.

Premier League-interesse i Dani Olmo
Manchester City hadde samtaler med Olmos representanter i forrige uke.

City har vært sterkt knyttet til Bayern Münchens Jamal Musiala, så det ser ut til at de er ute etter å signere en annen playmaker. Den røde delen av Manchester skal også være interessert i Olmo selv om signalene fra Old Trafford er at behovet er størst for en midtstopper og venstreback.

Les: At Daniele De Rossi får ny kontrakt er like overraskende som at vann er vått

Chelsea og Tottenham er outsidere i kampen om å signere 25-åringen.