Trenger en trener som ikke har Premier League-maur i rumpa. (foto: celtic, twitter)

Kristoffer Ajer noterte seg for sesongens første mål, mens Mohamed Elyounoussi leverte en lekker målgivende pasning da Celtic slo Ross County 5-0 lørdag.

På et innlegg fra Olivier Ntcham 64 minutter ut i kampen nådde Ajer ballen innenfor femmeteren og kunne enkelt sette Celtics fjerde mål i kampen.

Ti minutter senere plukket Elyounoussi en stygg feilpasning fra Ross Countys Iain Vigurs. Lekkert spilte han ballen videre til Patryk Klimala, som via keeper Ross Laidlaw satte den i mål. Da hadde nordmannen, som scoret for Norge mot Nord-Irland mandag, vært på banen i bare tre minutter

Celtic fikk en drømmestart på kampen. I det tredje minutt scoret Odsonne Édouard på en straffe han selc hadde skaffet. Før 20 minutter var spilt doblet Albian Ajeti ledelsen, mens Shane Duffy headet et hjørnespark i mål kvarteret etter pause.

Med to kamper mindre spilt er Celtic nummer tre på tabellen, seks poeng bak byrival Rangers. Serielederen vant 4-0 over Dundee United lørdag.