Zidane hos Real. (foto: real, twitter)

På torsdag var Eden Hazard tilbake fra start for Real Madrid. Da Real Madrid-supporterne var vitne til at Athletic sendte dem med 2-1 ut av semifinalen i Supercopa, var det lett å peke på en syndebukk til godt over milliarden.

Dere kjenner historien til Eden Hazard. Den største i Premier League, så og si usynlig i La Liga. Heldigvis har belgieren funnet tålmodighetsknappen hos Zinedine Zidane.

Les: Luka Jovic på plass der magien startet

For det er ikke ofte vi har opplevd en av verdens dyreste spillere fortsatt får støtte av manageren etter å ha vært tilgjengelig for jobb på kampdag bare 32 ganger, for så å levere 3 scoringer og 7 assists.

Zidane har alt annet enn gitt opp den tidligere superbelgieren.

-Man er nødt til å være tålmodig. Det han har bruk for er å score et mål. Jeg tror ikke folk er lei av ham. De må være tålmodige med ham. Han vil også gjerne ut av det her, og i dag (torsdag) var det ikke bare Eden. Vi startet kampen elendig, men han gjorde det bra i andre omgang, sier Zidane ifølge Marca.

Les på Popidol: Kings of Leon slipper ny musikk

Vi digget Hazard hos Chelsea og er takknemlig for at Zidane ser potensialet til storhet. Ikke ofte en manager gir en spiller så mye slack, spesielt ikke hos Real Madrid.

Tenk om Zidane hadde gitt Gareth Bale den samme behandlngen, da hadde vi trolig opplevd Real Madrid.Wales.Golf.In that order.

Les: Gareth Bale må trolig børste støvet av sin engelsk-spanske lommeparlør