Gareth Bale

The Times slår stor opp i dag at Gareth Bale ikke får bli i Tottenham etter at hans låneavtale fra Real Madrid går ut etter sesongen. Manager Jose Mourinho er ikke sinna, men veldig skuffet over at Wales store sønn driver og skader seg hele tiden.

Mønsteret fra Real Madrid fortsatte etter returen til England, småskader, varierende form og vanskelig dialog gjør at Tottenham vil sette punktum for sitt forsøk. – Det er ingen tvil om at Gareth Bale i form er en av verdens aller beste spillere, det er bare trist at det er langt mellom høydepunktene.

Les på Engelsk Fotball: United vil hente landslagsspiller hjem

En retur til Real Madrid er det verste som kan skje. – Gareth Bale sin agent har kategorisk slått fast at det er 110% uaktuelt å returnere til den spanske hovedstaden. Men kontrakt er kontrakt. Gareth bale må hvis ingen andre vil låne eller kjøpe bli tiden ut.

Sett fra et ståsted for oss som lever av å skrive om sport er det selvsagt fantastisk å kunne rapportere om all faenskap som Gareth Bale og Real Madrid manager Zinedine Zidane kommer til å utsette hverandre for ved en retur. Fansen har et ufravikelig krav, Gareth Bale må lære seg spansk hvis han skal inn i varmen igjen, noe som kan være nyttig å kunne også på golfbanen.

Les: Luka Jovic på plass der magien startet