Luka Jovic fra tiden han fortsatt ble omtalt som "Goal Machine"

Den serbiske angrepsspilleren Luka Jovic herjet i Bundesliga i så stor grad at ingen satte spørsmålstegn med av Real Madrid klasket 700 millioner kroner i bordet for å hente han sommeren 2019. (Faktisk er Jovic den syvende dyreste signeringen i klubbens historie, bare Eden Hazard, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Kaka, James Rodriguez og Zinedine Zidane har kostet mer.)

Eintracht Frankfurt var satt igjen med gode minner og fullstappet bankkonto. – I Spania har ting ikke vært enkelt, manager Zinedine Zidane har ikke latt seg imponere og fansen følger opp med kritikk over manglende spanskkunnskaper og en «kald» personlighet. Blir litt rart å forvente at en serber skal ha latinske rytmer i blodet.

Les: Våknet brått opp fra drømmen om Manchester United

Spissen er nå tilbake der magien startet, i finansmetropolen Frankfurt. Tanken er, litt søkt kanskje at han skal finne tilbake til seg selv og gammel form. Sportsdirektør i Eintracht Frankfurt Fredi Bobic kommenterer opplegget: «Luka har ikke hatt det lett i Madrid i det siste. Det er viktig for ham å komme tilbake på riktig spor igjen. Det var hans eget store ønske å returnere til Eintracht»

Eintracht Frankfurt har etter en svak start på sesongen fått ting til å svinge igjen, de har klatret opp til en 9.plass i Bundesliga, nå håper de på hjelp i den videre klatringen fra en av deres gamle helter.

Planen er at Luka Jovic etter å ha funnet gleden ved fotball etter endt sesong skal returnere til Real Madrid, der kan han treffe en annen utleid Real Madrid spiller som også er dårlig i spansk Gareth Bale.

Les på Helsesjefen: Dette er hva som skjer med hjertet og kreftceller når du spiser rødløk