King er vant til til høye bølger. (foto: king, twitter)

Roy Hodgson har gitt beskjed om at han trekker tilbake til pensjonisttilværelsen han var inne i da Watford skrek om hjelp i slutten av januar. Verken Munoz, Ranieri eller Hodgson kunne stanse tyngdekraften ned mot Championship, men klubben har tydeligvis fått smaken på en rotekte engelsk trener.

Vi vet ikke om det var Hodgsons sitt innhopp de siste månedene som har tippet det i denne retning, men ifølge Football-Insiders kilde siktes det inn på mot en homegrown British manager, der tidligere assisstenttrener for Queens Park Rangers, John Eustace, er hovedmålet til Watford.

Legende+: Benzema visste det allerede som 17-åring

Ifølge Football-Insiders kilde hos Watford er det flere kandidater som vurderes (selvfølgelig), der Eustace er én av de som passer inn i profilen til Watford.

(foto: qpr)

eks-Premier League klubben (nådestøtet kom mot Crystal Palace på lørdag) gjør klart en offensiv mot 42-åringen for å komme til enighet før sesongslutt. Innenfor trenermiljøet er Eustace highly-regarded, i tillegg til å ha fem sesonger bak seg som Watford-spiller.

(fra wikipedia)

Les på Popidol: Mai ser imponerende ut for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount

Eustace er sikkert vel og bra for Watford, men vi tipper 42-åringen også har fått med seg trenerstrømmen hos Watford de siste ti fem årene, og går inn i en eventuell managerjobb med øynene åpne. Vi legger for ordens skyld ved managerlista til Watford for de siste årene.

(fra wikipedia)

Les: Skulle hamre inn mål for Juventus – når Ronaldo knapt til knehasene