Vi savner alle en god klem

Både Erling Braut Haaland og Robert Lewandowski blir for dyrt og vanskelig for Barcelona og derfor har jakten ifølge Marca startet for å finne alternativer. – Manager Xavi Hernandez har vært krystallklar på at angrepet må styrkes, på er fokuset rettet mot Romelu Lukaku som ikke trives i Chelsea.

Barcelona sine førstevalg har lenge vært Erling Braut Haaland eller Robert Lewandowski, men etter noen runder med agenter og de tyske klubbene ser dett svært vanskelig ut.

Les: Kan bli klart for tidenes mest spektakulære angrepsduo

Haaland har blitt koblet til en overgang til Manchester City og det er ikke sikkert Bayern München er villige til å la sint toppscorer Lewandowski gå.

Romelu Lukaku, som har hatt en dårlig sesong i Chelsea siden han ble hentet fra Inter Milan i sommer er nå på toppen av Barcelona sin liste..

Mediene skriver at både Chelsea og Lukaku kan være interessert i en skilsmisse, men belgierens prislapp fra i sommer kan bli et problem for Barcelona.

Les: Neste sjef hos Manchester United har sagt opp

Ifølge Marca har Barcelona allerede vært i kontakt med Lukakus agent for å forhøre seg om muligheten. Problemet er imidlertid at Chelsea fortsatt trenger å betale en stor sum penger til Inter, derfor har de ikke tenkt å la spissen gå billig.

Dersom det skal skje en handel, vil det derfor kreve at Chelsea lar Barcelona betale i flere rater slik at utgiften kan fordeles over flere år.

Borussia Dortmund tapte 4 – 3 mot Bochum i går til tross for hattrick sigert Erling Braut Haaland.

Les på Popidol: Mai ser imponerende ut for Netflix, Disney+, HBO Max og Paramount+