Potensialet er det ikke noe å si på. (foto: juve, twitter)

Da Everton hentet Moise Kean i 2019 trodde Premier-klubben at de hadde truffet gull. Tre år senere på utleie hos Juventus bekrefter Juve-boss at potensialet er der, men for 22-åringen handler det som på Goodison Park: Se og score mål, for pokker!

I Everton-drakta ble det 4 scoringer på 39 kamper. Da den tidligere Juve-spilleren returnerte til Torino på utleie forrige sommer var det som erstatter for Ronaldo. Et umulig utgangspunkt for en 22-åring som fortsatt har til gode å få et skikkelig gjennombrudd, men visepresident Pavel Nedved hadde sine forventninger om at Keane skulle dekke opp for en god del av scoringene Juve mistet ved Ronaldo-exiten.

Les: Tottenhams rydder for opp mot 2 milliarder

På fredag var Kean på banen i nitti minutter og bidro med assists, men Juve trengte scoringer fra 22-åringen. 2-1 tap mot nedrykkskandidaten Genoa var direkte flaut.

Etter kampen klarte ikke Nedved å holde igjen skuffelsen over Moise Kean med sine 6 scoringer på 41 kamper denne sesongen.

-Kanskje kan jeg ikke be om 35 mål som Cristiano Ronaldo, men han burde være i stand til å score 25 mål i sesongen med det potensialet som han har, sier Nedved til DAZN.

22-åringen har leiekontrakt med Juventus ut neste sesong, da er det bare tiden og veien på å overbevise Nedved og gjengen. I Everton er det definitivt ingen planer om å ønske italieneren tilbake til Goodison Park.

Les: Romelu Lukaku venter ikke på nye eiere