Har kommet hjem. (foto: real, twitter)

Nå er det ikke sikkert Erling Haaland selv er så ekstremt opptatt av money, money, money (vi kan jo håpe) at det sender ham til det som viser seg å være feil klubb. For selv om millionene renner inn på lønnskontoen, er dette alt annet enn garanti for utvikling og fotballglede. Spør Eden Hazard, spør Bale, spør Ousmane Dembelé, spør Coutinho. Hos Real Madrid er det en 21-åring som har et bevisst forhold til å ikke la pengene styre.

Vinicius Jr.. Brasilianeren har vært en av Carlo Ancelottis sikre kort i front, der han i løpet av 14 kamper har scoret fler (9 mål) enn hele forrige sesong på 49 kamper. 21-åringen har kontrakt til 2025, men ikke overraskende snakkes det nå om at Real skal komme beilerne i forkjøpet og overbevise junior om aldri å forlate San Bernabeu.

Les: Sergio Ramos-ryktet vi definitivt ikke liker

Selv bruker 21-åringen lite energi på å tenke på en vei videre. Han har allerede kommet hjem.

-De har ikke fortalt meg noe ennå, men jeg er veldig rolig, for det er fortsatt lang tid igjen (av kontrakten). Selvfølgelig ønsker jeg å forlenge, selvfølgelig ønsker jeg å bli her i lang tid, men jeg er veldig rolig. Alt til sin tid, sier 21-åringen til TNT Sports.

Alt til sin tid.

Så viser Vinicius jr. at det er helt andre ting enn flere rolex´er som betyr mest.

-Den kontrakten jeg har er den samme fra da jeg var 16. Det gjør ikke noe når jeg skal forlenge, hvor mye jeg tjener eller skal komme til å tjene. Det som betyr noe er tilfredsstillelsen av å være i den beste klubben i verden, avslutter en reflektert ung brasilianer.

Les på F7: Apple er ikke lenger verdens mest verdifulle selskap

Nå tror vi ikke Vinicius jr. uansett lider noen økonomisk nød, men det er noe befriende å høre denne innstillingen fra en noen-og-tjue år ung spiller.

Haaland, Mbappé, fikk dere med denne?

Les: Zinedine Zidane avslører noe om fremtiden når han forteller om sin uoppfylte drøm