Zinedine Zidane lader opp batteriene.

Zinedine Zidane var en av verdens aller beste fotballspillere og så senere en av verdens aller beste managere, nå etter han forlot Real Madrid er han en mester i å slappe av. – Han spiller padel-tennis, har fått seg en liten hund og nyter livet i strandkanten.

Det er god en ting i den tidligere Real Madrid manageren angrer fra sin strålende spillerkarriere.

Les: Villig til å betale det det koster å hente Unai Emery tilbake til Premier League

Som spiller representerte Zidane noen ganske fantastiske klubber – Bordeaux, Juventus og deretter Real Madrid – men det var en klubb han aldri fikk sjansen til å spille for.

«Jeg er fra Marseille, jeg dro veldig ung og jeg bor ikke her, men jeg kommer tilbake fra tid til annen og jeg vet bare at jeg er Marseille,» sa Zidane i et intervju med La Provence.

«Det vil være slik livet ut»

«Da jeg var ung, 15, 16 eller 17 år gammel, var jeg på tribunen og så på [Marseille]-kampene og jeg sa til meg selv, en dag, hvorfor ikke? Men det skjedde ikke, det ville ha vært noe sterkt.»

Zidane måtte trøste seg med karrieren han endte opp med, selv om han fikk spille mot Marseille, noe som gir ham et godt minne.

«Det var i Marseille, da Franz Beckenbauer var trener for klubben, vi vant 1-0, det er et flott minne,» la Zidane til.

«Det får meg til å føle noe å si at jeg vant i Marseille, men for meg er det fortsatt fantastisk, hvis jeg går tilbake til banen husker jeg det godt.

«Jeg hadde en venn på laget, som er assistenten min i dag, David Bettoni.»

Zidane har tidligere vært forsiktig med fremtiden for sin trenerkarriere, og det er ikke klart hva slags jobb han ser etter, om noen.

Les på Engelske Klubber: Henter Conte foran nesa på United

Marseille har akkurat forlenget med sin manager Jorge Sampaoli, men det er tydelig fra Zidanes ord at han har mye ærbødighet for klubben. – Så kanskje neste gang jobben er ledig klarer sjefene i havnebyen å lokke Zinedine Zidane bort fra en meget avslappet tilværelse.