Ramos. (foto: psg, twitter)

Le Parisien følger alt som skjer og kommer til å skje i PSG, så vi har lært å lytte når kildene kvitrer til den franske avisen. Har Le Parisien rett, er Sergio Ramos i trøbbel.

El capitan Ramos har vært en institusjon hos Real Madrid og lederen for de gode tidene. Så passerte midtstopperen, som har vært involvert i de tøffeste duellene på San Bernabeu siden 2005, 34-årsmerket.

Se Ligue 1 direkte på UnibetTV

Real-president Perez har en klar holdning om at «gamlinger» ikke kan forvente mer enn ettårskontrakter, og i Sergio Ramos sitt tilfelle kom forhandlingene om forlengelse med Real i en sesong der skadefraværet var høyt.

Da også det spanske landslaget lukket døra for Ramos før EM-sluttspillet, var veien kort for at Real-presidenten lukket øynene for lojaliteten Ramos hadde vist gjennom en fotballmannsalder, og strippet midtstopperen for kapteinsbind og arbeidskontrakt.

Se Bundesliga, Serie A, La Liga og mye mer på UnibetTV

PSG var ikke sene med å skyve over en feit kontrakt til veteranen, selv om Ramos kun hadde vært på kamparenaen tre omganger i 2021.

Fikk det han ønsket i Paris. (foto: psg, twitter)

Paris-klubben utnyttet PR-verdien med å signere Ramos for det det var verdt, men det eneste Ramos nå bidrar med, er videoene han legger ut med sin steinharde styrketrening på senteret. På banen har PSG-supporterne fortsatt ikke sett snurten av Ramos.

Le Parisien hevder PSG nå føler seg lurt om spanjolens medisinske status og har satt igang et arbeid for å se om kontrakten åpner opp for å komme seg ut av arbeidsforholdet.

PSG troner øverst på Ligue 1 tabellen med solide 8 poengs ledelse, og ser ikke ut til å savne oksen Ramos med duoen Marquinhos og Kimpembe på plass i midtforsvaret. I Champions League har PSG manøvrert seg godt gjennom gruppspillet etter arbeidsuhellet med poengdeling mot FC Brugge i åpningskampen.

Bataljen med forrige sesongs CL-finalist Manchester City er en type kamp Ramos ble hentet inn for av PSG. Marquinhos og Kimpembe viste også her at det ikke var et skrikende behov etter den spanske veteranen. Guardiola fant ingen huller i forsvaret til PSG for Sterling, Grealish, Mahrez eller de Bruyne, og forlot Paris med 2-0 tap.

(foto: psg, twitter)

Likevel, vi håper virkelig Le Parisien ikke har rett. Drømmen om å oppleve Sergio Ramos, Lionel Messi og Neymar på banen i samme drakt henger fortsatt høyt.