Coach.

Den tidligere City-kapteinen var Pep Guardiolas leder på banen. Når det spisset seg til og Manchester City-spillerne skulle mobilseres til å gå hele veien, da var det Kompany City-manageren satte sin lit til. I 2019 forlot belgieren Premier League og åpnet døra til sin nye karriere.

Det ble overgang til gamleklubben Anderlecht. Det første året som spillende assistenttrener, men både midstopperkjempen og klubben skjønte at trenerrollen måtte vies full oppmerksomhet hvis det skulle fungere.

Les: Mens Manchester United blør poeng har Rangnick skaffet seg ny jobb

17. august 2020 la Kompany opp som spiller, samme dag gikk han inn som hovedtrener for Anderlecht.

Forrige sesong ledet Kompany den stolte klubben til 3. plass, det samme denne sesongen. Det har likevel ikke vært noen hemmelighet at 36-åringen ønsker seg tilbake til engelsk fotball.

Nå har den første muligheten kommet. Sammen med den tidligere byrivalen Wayne Rooney er Kompany på kandidatlista til Burnley. Sean Dyche måtte trekke seg tilbake, ifølge The Telegraph er Kompany, Rooney, Chris Wilder og Carlos Carvalhal kandidater til jobben.

Vi hadde digget å se Kompany tilbake på balløya. Hvis han får jobben blir det spennende å se om han skal lede et Premier League -eller Championship lag.

(fra google)

Les: The Times: Abramovich sender sjokkbølger inn i budprosessen på Chelsea

Vi heier på Kompany! Får ikke City-legenden jobben hos Burnley, vet vi han kommer til å fortsette til han til slutt går ut på kamparenaen som manager for en Premier League-klubb.