Hederlig resultat mot Chelsea,. (foto: united, twitter)

Hvis dette stemmer, så er timingen mildt sagt underlig. Ralf Rangnick ledet Manchester United til 1-1 mot Chelsea på torsdag, og tok med poengdeling ikke det nødvendige bykset mot Champions League-billetten på 4. plass. Ifølge Sky Sports har tyskeren parallelt jobbet med å sikre seg jobb for tiden etter sesongslutt.

Ikke noe uvanlig at en trener sikrer fremtiden sin, men når Ralf Rangnick har overbevist Manchester United-ledelsen om at han skulle redde sesongen med Champions League-kvalikplass, er på god vei til å mislykkes – og så jobber med neste jobb i den ekstremt viktige fasen av sesongen for United, da lukter det vondt.

Les: The Times: Abramovich sender sjokkbølger inn i budprosessen på Chelsea

Sky Sports hevder Rangnick blir presentert i løpet av kort tid som landslagstrener for Østerrike, noe som forteller at denne prosessen har pågått i noen måneder allerede.

På torsdag fikk Rangnick spørsmål om ryktene.

-La oss prate om Manchester United og vår kamp her i kveld. Jeg bekymrer meg for resten av sesongen her, og jeg kan bekrefte at jeg fortsetter i klubben i en konsulentrolle etter sesongen, begynner Rangnick til Sky Sports.

Okay, som betyr?

Rangnick grubler. (foto: united, twitter)

-Konsulentrollen vil gi plass til at jeg har en annen jobb, ja, men det ble vi allerede enige om i november, kommer det fra Rangnick.

Det har ikke kommet noe offisielt fra det østerrikske fotballforbundet, men stemmer dette, virker hele opplegget rimelig snodig. Den selverklærte redningsmannen for Uniteds sesong etter at Solskjær ble tuppet ut av Old Trafford, har de siste månedene (disse ansettelsene tar tid) brukt tid, energi og oppmerksomhet på sin egen karriere.

Fullt forståelig for en vikar, likevel helt uforståelig når du har overbevist en klubb som Manchester United at nettopp du fortjener ansvaret for å lede spillerne til beste prestasjoner mulig – hver eneste uke.

OPPDATERT: Jepp, det stemte. Rangnick blir neste landslagssjef for Østerrike

Les: Sjekk utskjelte Ronaldos utrolige statistikk