Utfordringene står i kø.

Chelsea-manager Thomas Tuchel deler sin bekymring for troppen før neste sesong. Christiansen og Rüdiger forsvinner, med finansielle håndjern før klubben har nye eiere, kan de regjerende Champions League-mesterne ikke jobbe konkret med signeringene som skal foretas til sommeren. Nå sørger Roman Abramovich for at det ikke akkurat blir lettere for Tuchel.

Det pågår en budrundeprossess der potensielle eiere bruker alle verktøy i kassa for å overbevise om at de er den verdige nye eieren av Chelsea. For den russiske Putin-kompisen Abramovich handler det tydeligvis kun om penger.

Les: Fikk seg en skikkelig knyttneve-nyhet fra erkerivalen

Ifølge The Times er det nå tre konsortier som står igjen i budprosessen. Ett med LA Dodgers-medeier, Todd Boehly i spiss, det andre med medeieren i Boston Celtics, Stephen Pagliuca, den siste med tidligere British Airways-boss Sir Martin Broughton i spiss.

The Times hevder alle tre konsortium reagerte med sjokk da Roman Abramovich fant ut at han nå skulle heve den opprinnelige prisen på klubben med 500 millioner pund.

Skal ha betalt for å slippe prosjektet.

Vi kjenner ikke til spillereglene som er satt for den russiske oligarken, men sannsynligheten for at Thomas Tuchel får seg en rolig og forutsigbar sommerferie, den reduseres drastisk.

Les: Pochettino forteller om totalt overraskende helomvending hos PSG