Tilbake til tenåringsfeiring. Herlig! (foto: inter miami, twitter)

Natt til lørdag var det klart for debuten til verdens beste spiller – for MLS’ dårligste lag. En umulig kombinasjon? Ikke når David Beckham har fått med seg Sergio Busquets og Jordi Alba. Heller ikke når verdens beste spiller har en pasnings og skuddfot som ingen andre.

Meksikanske Cruz Azul var motstander i Leagues Cup, Messi og Busquets startet høflig på benken. Med 1-0 ledelse til Inter Miami kom den tidligere Barcelona-duoen på banen ti minutter inn i andre omgang. Argentineren fikk overrakt kapteinsbindet, men ikke lenge etter utlignet Cruz Azul.

LES: L’Équipe: Kylian Mbappé er enig med Real Madrid

Det gikk mot uavgjort, så på overtid var det tid for Messi show til 2-1 på frispark. Se og nyt:

Det som også var en nytelse, var å se gledesscenene til verdens beste spiller etter scoringen. Det er ikke ofte de siste sesongene vi har sett Messi feire så vilt etter en scoring. Dette lover godt!