Raheem Sterling

Det er tydelig at Arsenal manager Mikel Arteta bygger mer og mer av angrepet opp mot Martin Ødegaard som i ung alder nå ved flere anledninger har fått kapteinsbindet. Etter søndagens 2 – 1 seier mot Leeds er topp fire og Champions League kvalifisering sannsynlig. Det meste avgjøres på torsdag når de tar imot Tottenham som ligger fire poeng bak.

Venstreving Raheem Sterling har vært en genial for Manchester City i en årrekke med 130 mål og 93 målgivende på 337 kamper siden han med stort rabalder forlot Liverpool i 2016. Forhandlinger om forlengelse strandet i april og for å unngå gratis avgang om litt over et år annonserte Manchester City de «ville høre på tilbud» på 27 åringen.

Les: Manchester United ville inn i forhandlingene, men møtte stengt dør

Flere klubber har vist sin interesse i det som har blitt en ganske intens jakt. Newcastle og Barcelona skal begge ha kommet med tilbud, uten at det er lekket sum. Raheem Sterling var for få år siden verdsatt av Transfermarkt til 150 millioner euro, nå er den verdien satt til 85 millioner euro. Nedgangen kommer fordi Manchester City manager Pep Guardiola ikke lenger alltid benytter Sterling i førsteelleveren.

Arsenal har med fornyet håp om Champions League spill og dermed tilgang til større inntekter bestemt seg for å være mer aktive enn vanlig og har kastet seg inn med full tyngde i kampen om Raheem Sterling.

Les: Mester Klopp: «Haaland-overgangen setter en helt ny standard»

Manchester City leder Premier League etter de på sondag vant 5 – 0 mot Newcastle. Raheem Sterling scoret to mål og kunne feire 50 hjemmemål i Premier League.