Liten tvil om at han kunne tenkt seg Haaland med bankende hjerte for den røde drakta. (foto: liverpool, twitter)

Mens noen av oss er litt småbekymret for at Erling Haaland skal få seg en ubehagelig vekker når han følger etter kompisen Jadon Sancho til Premier League, skjønner vi på Jürgen Klopp at vi ikke trenger å bekymre oss for 21-åringen.

Liverpool-manageren har nylig signert forlengelse, han forventer ingen lettere jobb mot City fremover. -Jeg signerte en ny kontrakt, selv om jeg visste at City ikke vil stanse med å utvikle seg, begynner Klopp ifølge Liverpool Echo.

Les: Sky Sports: Bayern München trygge på at de kan overtale Liverpool-stjerne

-Det handler ikke om at City definerer om vi (Liverpool) skal være lykkelige eller ikke. Det handler om oss og hva vi kan få ut av det. Vi spiller mot alle de andre lagene, men hvis Erling Haaland går til Manchester City, vil det ikke svekke dem, fortsetter Klopp.

Så kommer Klopps analyse av Haaland-overgangen.

-Jeg vet at for øyeblikket folk prater om pengene, men denne overgangen (Haalands) vil sett en helt ny standard. La oss si det sånn, sier Mester Klopp.

Legende+: Dani Alves skjønte fra første kamp med Messi – han var kommet til fotballens himmelrike

Overgangen til Erling Haaland setter en helt ny standard.

Vi skjønner at det dreier seg om hvem som har vist seg villig til å betale hva, men vi hørte ikke den samme «sette en helt ny standard» fra Klopp da Manchester City dro frem rundt milliarden for Jack Grealish forrige sommer.

For oss blir Klopps uttalelse også en anerkjennelse av det ekstreme potensialet til en norsk 21-åring på verdensarenaen. Vi er herved ferdig med å bekymre oss får at det blir en «Jadon Sancho» når Haaland går ut på gressmatta i den lyseblå drakta.

Mester Klopp har talt.

Les: Dette vil Haaland tjene i Manchester City!