Adeyemi. (foto: rb salzburg, twitter)

United lyktes ikke med å overtale Erling Haaland med sine betingelser da muligheten lå der åpen før Dortmund-signeringen. Bundesliga-klubben ble tvunget til å tilføye en «moderat» utkjøpsklausul, som de nå får svi for, men som sportsdirektøren denne uken fortalte: Hadde vi ikke akseptert utkjøpsklausulen, hadde Manchester United signert Haaland». Da RB Salzburgs Haaland-erstatter, Karim Adeyemi, var klar for større oppgaver, aktet United å komme bedre ut av forhandlingene.

Trodde de. Det viste seg at de møtte en stengt dør til forhandlingsrommet.

Les: Mester Klopp: «Haaland-overgangen setter en helt ny standard»

Den tyske landslagsspilleren har i strie strømmer produsert mål for Haalands tidligere klubb, og har tiltrukket seg interesse fra samtlige gigantklubber som også har kretset rundt Erling Haaland det siste året. Pila har lenge pekt mot Dortmund og Bundesliga på 21-åringen, men i den siste fasen av forhandlingene har Manchester United hamret på døra.

(fra transfermarkt)

Vi lar Adeyemis agent fortelle.

-Vi er nå tett på å bli enige om avtalen med Borussia Dortmund. Det vil ikke bli lagt inn noen utkjøpsklausul i hans femårige avtale. Manchester United ønsket å komme inn i løpet, men vi ville ha en overgang til Dortmund, sier agent Thomas Solomon ifølge Bulinews.

Sorry, United, Dortmund stikker av med prisen denne gangen også.