Edinson Cavani

Paris Saint-Germain tok to viktige bortemål mot Manchester United i den første 8-delsfinalen i Champions League og imorgen er det returkamp på Parc des Princes.

Først kampdagen avgjøres det om Edinson Cavani kan spille for Paris Saint-Germain i mesterligakampen mot Manchester United. – Allerede har en rekke av Manchester United sine spillere meldt forfall og Alexis Sanchez er ute i fire til seks uker på grunn av kneskade, bekrefter Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær.

Les: Jo Inge Berget har bestemt seg for klubb

(I tillegg til Pogbas suspensjon, er Antonio Valencia, Anthony Martial, Juan Mata, Matteo Darmian, Phil Jones, Ander Herrera, Nemanja Matic, Jesse Lingard og nå altså også Alexis Sánchez, ute med skader.)

På pressekonferansen viste Ole Gunnar Solskjær at han ikke har tenkt å legge seg ned, til tross for et meget vanskelig utgangspunkt.

«Jeg tror alle forventer at vi skal ryke ut, og med god margin. Men det skjer ikke med Manchester United» – Det er aldri «mission impossible». Vi må ha det første målet, men skjer det, kan alt skje. Da kommer vi til å ha troa, og de kan begynne å tvile.

Les: Ruller videre: Leder serien med 20 poeng

Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel fortalte på dagens pressekonferanse at han venter til selve kampdagen imorgen med å avgjøre om Edinson Cavani skal spille. -Neymar er for de som lurer fortsatt ute.

Cavani har ikke spilt siden han pådro seg en seneskade i hoften da han scoret på straffespark i seriekamp mot Bordeaux 9. februar. Han var derfor ikke med i borteseieren mot United.

– Han har vært med for fullt på våre to siste treninger, men først onsdag avgjør vi om han kan være med i kamp allerede nå, sa Tuchel.