Kylian Mbappe

Det var Paris Saint-Germain som ga Ole Gunnar Solskjær sitt eneste tap så langt som Manchester United manager. (0 – 2 på Old Trafford) – På onsdag kommer det til å skje igjen når Manchester United reiser til Parc des Princes for å bli slått ut av verdens beste fotballag.

Det er andre fotball-lag som har flere fantastisk gode og dyre spillere, målet har i mange år vært å vinne Champions League, under suksessmanager Thomas Tuchel har de fått den strukturen de trenge for å klare akkurat det. – På onsdag er de mest sannsynlig klare for kvartfinale hvis ikke Ole Gunnar Solskjær klarer å gå på vannet og dra et mirakel opp av hatten.

Les: Manchester United nekter å tape i Premier League!

Etter 26 kamper har Paris Saint-Germain utrolige 71 poeng noe som gir et snitt på 2,73 pr kamp. – 20 poeng foran Lille på andreplass.

Les: LA Galaxy avduket David Beckham statue

Kylian Mbappe fortsetter å imponere og det er bare å som Therese Johaug engang sa, «Det er bare å kaste hatten i støvet». Det ble to mål for Frankrikes største talent, men målene kom ikke med en gang.

Det var bunnlaget Caen som fikk det første målet etter 56 minutter ved Casimir Ninga. – Kylian Mbappe utlignet fra stedet straffemerket  tre minutter senere og så forseglet seieren i det 87. minutt med sitt 24. league mål for sesongen.

Paris Saint-Germain er verter for Manchester United i Champions League på onsdag kl 2100