Som han aldri har lagt opp. (foto: chelsea, twitter)

U23-kampen mellom Chelsea og Tottenham går inn i historien som en av de særeste. Dette var dagen da en 38-åring fikk sitt comeback og en 30-åring ved navn Drinkwater sparket ned en 16-åring.

Vi har ikke helt satt oss inn i hvordan to godt vokse menn får plass i en U23-kamp, men skitt au. Cech som la opp i 2019 er med i Premier League-troppen for Chelsea og ble hentet ned til U23 for å dekke opp for Lucas Bergstöm, som hadde spilt for U18-laget på lørdag og fikk beskjed av trenerne om å stå over tirsdagens kamp.

Les: Nederlenderne bommer totalt om Donny van de Beeks valg av Manchester United

Så hvordan gikk det med Cech? Første berøring førte til hjørnespark – og scoring til Tottenham. Da Tottenham fikk sin 2-0 scoring så det ut til at Chelsea-legenden måtte riste av seg et tap i comebacket. Da smalt det tre ganger fra Chelsea-spillerne og Cech kunne strekke hendene i været som seierherre sammen med ungdommen.

Og Danny Drinkwater? 16-åringen Alfie Devine hos Tottenham hadde tydeligvis ertet på seg Chelseas urokråka, som endte i at 30-åringen sendte ut et ekstra spark mot tenåringen. Rødt kort til begge.

Dermed er teknisk direktør Petr Cech klar for å steppe inn i Premier League, han har tross alt en seier bak seg. Når det gjelder Drinkwater, så er vi ikke helt sikker om vi skal gråte eller le.

Les: Pau Torres skal holdes langt unna Manchester