Følg hjertet, sier nå vi. (foto: van de beek, twitter)

Det begynte med Louis van Gaal. Nå er det visst flere i det nederlandske fotballmiljøet som bekymrer seg for 23-åringen på benken på Old Trafford.

For oss har van de Beek i løpet av de rundt 500 minuttene med spilletid i Premier League og Champions League (pluss cup) vist seg frem som et ekstra angrepsvåpen som kan trekkes frem mot utvalgte motstandere.

Les: Lampard skjønner at Liverpool får en gedigen fordel

Louis van Gaal kjenner både United (om enn litt smertefullt) og van de Beek. Tidligere å høst var den tidligere United-manageren skeptisk til 23-åringens valg av klubb. Van Gaal mente utviklingen ville stanse opp når konkurransen om spilletid var så ekstrem.

Nå henger den tidligere Ajax-spilleren John Heitinga seg på.

-Jeg har mine tvil om han gjorde den riktige avgjørelsen ved å gå til Manchester United. De har høykvalitets midtbanespillere – Pogba, Bruno Fernandes. Han må bli vant til farten på spillet, fitnessen (som kreves). Det er tøft og intenst i Premier League, den nederlandske ligaen er ingen sammenligning. Det er ikke lett når du ser hvilke midtbanespillere hos United han skal spille ut av laget, begynner Heitinga til Stadium Astro.

Les på Engelske klubber: Det er visst bare Harry Kane som når Liverpool-spillerne over knærne

Og det kommer mer fra 37-åringen.

-Jeg er litt bekymret for utviklingen hans, fordi ha spiller ikke mange kamper. I hans aldre trenger man å spille kamper. Dette er ikke bra for utviklingen hans, avslutter en fotballbekymret Heitinga.

Vi tipper Solskjær ikke deler bekymringen. Han var vel også rundt 23 år da han fikk muligheten til å leve ut drømmen som deles av millioner av barn og ungdom på løkka rundt om i verden. Spilletid ble posjonert ut i små doser fra Sir Alex, uten at det akkurat satte utviklingen på vent.

Vi oppfordrer van de Beek til å ignorere sine misunnerlige landsmenn og følge hjertet. Som Solskjær gjorde for tjuefem års tid siden. Belønningen kan være enorm.

Les: Diario AS: Gareth Bale har snudd