Ole Gunnar Solskjær (foto: united, twitter)

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fortsatt et uskyldig gutteaktig utseende, men la deg ikke lure, han har ikke kommet så langt uten å kunne være tøff og utnytte svakhet hos sine konkurrenter. 

Newcastle er i vakuum etter at deres manager Rafael Benitez valgte å ikke forlenge sin kontrakt, Metro skriver at det faktum gjør at Manchester United føler seg sikker på å kunne hente inn Sean Longstaff som erstatter for Ander Herrera som er ferdig på Old Trafford om to dager.

Les. «Jeg vil aldri glemme United» -Den ekstreme lønna vil hjelpe

Rafael Benitez sin avgang ble annonsert denne uken, han vil gå i slutten av måneden når kontrakten utløper. Benitez hadde vært nøkkelmannen i å holde 21-åringen på Tyneside. Usikkerhet om hvem som overtar managerstilen og miste av sin mentor gjør at den sentrale midtbanespilleren skal sitte løst.

Newcastle ønsker rundt 30 millioner pund for Longstaff. Ole Gunnar Solskjær skal allerede ha signalisert at det er ok med en pris på 25 million pund. – Det er i utgangspunktet forholdsvis mye som bare har startet i åtte Premier League kamper.

Les: Var sikkert litt kleint da «Bruttern» ringte Rosenborg for å hente Pål André Helland

Til tross for lite spilletid har 21 åringen imponert og «under» Rafael Benitez var Longstaff sikker på å være en del av Newcastles fremtid. – Helt siden han var en liten gutt har han vært Newcastle fans og ivrig etter å «finne ut» av veien videre under Benitez, men nå som det ikke er mulig skal han «være i tvil om sin fremtid».

Ole Gunnar Solskjær tenkte at Monaco stjerne Youri Tielemans var en perfekt Ander Herrera erstatter, men slo fra seg den tanken når Sean Longstaff entret arenaen. – Han har ikke tenkt til å la tiden gå for en overgang, Newcastle vil ikke få tid til å hente en ny manager som kan gi Longstaff de bekreftelsene han trenger for å velge å bli.

Les på Popidol: Dagbladet synes det var trist Beth Chapman døde, det synes ikke vi