«Jeg vil aldri glemme United» -Den ekstreme lønna vil hjelpe

Hadde fortsatt hjerte for mer hos United.
Top Article ad

Fra å være langt nede på lønnlisten i Manchester United har Ander Herrera gjort et vanvittig hopp opp når han flytter til Paris. – Paris Saint-Germain har tatt frem storslegga og tilbudt Ander Herrera 3,3 millioner pr uke. 

Det er omtrent tre ganger så mye som han trolig tjener i Manchester United. Før tallene kom på bordet tippet de fleste at Paris Saint-Germain ville tilby ca 2 millioner i uken, en sum som på ingen måte ville være utenfor manager Ole Gunnar Solskjær sitt mulighetsnett. – Det er lettere å forstå når vi vet den faktiske summen at han måtte gi opp.

Les: Gareth Bale kan leies ut til Premier League-klubb

Herrera lar ikke Ole Gunnar Solskjær sitte igjen tomhendt og kommer med noe som kan tolkes som en støtteerklæring: » Han har en tøff jobb foran seg»

Manchester United mislyktes med å kvalifisere seg til Champions League da de avsluttet Premier League sesongen i fritt fall, og tapte hjemme til Cardiff City.

«Jeg tror virkelig på Ole,» sa Herrera. «Men jeg tror det er en tøff jobb framover. Det er min mening som en fan og som noen som kjenner klubben for øyeblikket.

«Disse fansen er de beste, de er fantastiske, men de trenger tid. De trenger tid fordi dette ikke kommer til å endres fra dag en. Klubben trenger tid, selvtillit og støtte.

«Jeg er sikker på at de vil gi tiden som, men det eneste jeg ber om dem er tid fordi dette ikke er lett.

«Den rette personen er på rattet. Han er den rette personen.»