Når et bilde foteller mer enn tusen ord.

Vi feiret inngangen til 2020 med fyrverkeri og bobler i glasset. Nyttårsforsettene ble gjort, og året med det kule 20/20 tallet skulle bli et av de bedre. Tre måneder senere skjønner alle at ingenting blir som planlagt.

Manchester United har det siste året planlagt en Jack Grealish-overgang, der sommerens overgangsmarked skulle sørge for muligheten til å realisere planen.

Les: Barcelona endrer spillereglene på overgangsmarkedet

Covid-19 har satt alt på hodet også i fotballens verden, der sesong og inntekter ble kuttet fra én dag til den neste. Selv om Premier League og klubbene jobber steinhardt for å få gjennomført sesongen på en forsvarlig måte, kommer sommerens overgangsmarked (hvis det blir noe) til å være preget av forholdene hos klubbene og i resten av samfunnet.

Ifølge The Mirror vurderer Manchester United, Liverpool og Chelsea å redusere utgiftene dette året sett i sammenheng med den økonomiske krisen rundt om i samfunnet.

Les på Popidol: «Alt for Norge» nå lages filmen om «Drillo»

Ifølge den engelske avisen har United diskutert hvordan overganger i hundremillioners-klassen kan bli helt feil i det eksisterende økonomiske klimaet i det engelske samfunnet.

-Det vil ikke se bra ut etter alt som har hendt, at klubbene betaler enorme overgangssummer for nye spillere, sier en representant hos United ifølge MirrorSport.

Hvis ikke Aston Villa er villige til å kutte rått i forventningene til Grealish´s overgangssum, skjer ikke Solskjærs drømmesignering i 2020.

Les: Paul Pogba trygler sin agent om å ta det rolig