Paul Pogba trygler sin agent om å ta det rolig

Mino Raiola snakker i en smarttelefon.

Manchester Uniteds dyreste spiller gjennom tidene har skandaleagent Mino Raiola som sin agent. – Agenten er kjent for å skape så mye konflikt rundt sin spiller, samtidig som han alltid prøver seg på splitt og hersk teknikk for å få til overganger eller biffe opp kontrakter.

Paul Pogba har frem til for noen få uker siden «spilt med» for å få til en overgang til enten Juventus eller Real Madrid, en overgang som Mino Railola vil tjene veldig mye penger på. – Det er to ting som har skjedd, Manchester United begynner å se ut som et vel fungerende lag godt i stand til å vinne hva det skal være og fans har sluttet å se på Paul Pogba som klubbens redningsmann.

Les: Antonio Conte kan få sin favoritt, men må gi opp sin stjernespiss

Redd for fremtiden

Paul Pogba trygler sin agent om å ta det rolig og har bedt om at relasjonen til Manchester United må forbedres. – Faktisk hvis vi skal tro Steve Bates i Sunday Mirror er klubbens økonomimann Ed Woodward og Mino Raiola nå på talefot.

Mino Raiola skal ha vært «persona non grata» på Old Trafford etter en rekke angrep på Manchester United, noe som toppet seg rundt nyttår. Paul Pogba skal i redsel for å ødelegge sin egen karrière fått «partene» å innføre våpenhvile for å finne en god vei videre.

Paul Pogba er trolig tilbake fra hamstringsskade for fullt når Premier League på et eller annet tidspunkt starter opp igjen. – Fokus nå, sier den franske superstjernen er å avslutte sesongen på en god måte.

Vi tror den må avsluttes intet mindre enn fantastisk for at Manchester United skal snu i sin avgjørelse om å selge Paul Pogba til sommeren.

Les på Popidol:«Alt for Norge» nå lages filmen om «Drillo»