Ikke lenger med gutta. (foto: inter, twitter)

Vi har latt oss imponere av Bruno Fernandes som ble hentet til Old Trafford på mest kaotiske måte mulig. Etter noen uker ser det ut som den tidligere Sporting-spilleren ikke har gjort noe annet enn å spille i rødt.

En annen midtbanedirigent hadde en potensiell sentral rolle hos United frem til januar, men endte opp med å velge Antonio Conte og italiensk toppfotball.

Så mens Fernandes allerede har hevet Uniteds spill fra day one, hvordan går det for det tidligere United-målet, Christian Eriksen?

Les: Brendan Rodgers setter ned foten for Manchester United overgang

Det ble faktisk nitti minutters spill og assist i 2-1 seieren mot Ludogorets, men vi lar Inter-direktøren forklare situasjonen til superdansken.

-Han er en kvalitetsspiller og vi så muligheten i januar, så vi var nødt til å gripe den. Antonio Conte er ganske forsiktig, da hans filosofi er gradvis å introdusere nye spillere til laget. Det krever litt tålmodighet, men Eriksen prøver å komme inn i det taktiske mindset´et, sier Marotto til Sky Sport Italia.

Det var jommen en lang forklaring på at en av Premier Leagues beste midtbanespillere må behandles varsomt.

Hvis vi sammenlikner Bruno Fernandes og Eriksen før overgangen, hadde portugiseren fullt trøkk i hjemlig liga helt frem til signaturen fant veien til kontraktsdokumentet, mens både Eriksen og Tottenham hadde gått lei etter all energien dansken brukte på en exit fra London.

Les på Popidol: Til helgen skrives historie for David Beckham

Dermed er utgangspunktet ulikt, men mens Fernandes har sulten etter umiddelbar suksess lysende rundt seg i alt han foretar seg på banen, Har superstjernen Eriksen det egentlig helt ålreit.

Vi sier ikke at Eriksen ikke har ambisjoner, men det sultne fotballdyret Fernandes, proppfull av selvtillit, er akkurat spilleren Solskjær søker – og fikk. På Old Trafford skal du tro at alt er mulig og villig til å svette blod for privilegiet det er å bære United-drakten. Lønningsposen på alle millionene er en bonus.

United fikk dyret Fernandes, Conte fikk nok en superstjerne som mistet retningssansen i Premier League.

Vi ser allerede hva som har skjedd med Fernandes hos United og hva Conte har av magiske evner når det kommer til falmede Premier League-stjerner. Dermed er det lagt opp til at begge klubber har gjort hver sin glimrende investering.

til Italia ble en annen midtbanedirigent sendt nå i januar. Den etablerte superstjernen i Premier League, Christian Eriksen