Blir ikke noen færre gloser fra Rodgers denne sommeren.

Leicester-manager Brendan Rodgers er sikker på at James Maddison snart vil signere ny kontrakt som vil avslutte spekulasjonene om en sommerovergang bort fra «Foxes».

Siden en 22,5 millioner pund overgangen fra Norwich i juni 2018, har Maddison blitt en integrert del av Rodgers ‘lag. Hans prestasjoner sørget for at han i november fikk sin første kamp for England med påfølgende rykteflom om en januar overgang til Manchester United.

Les: Brendan Rodgers ser seg nødt til å trekke frem Firmino

Vinduet er godt lukket igjen, men det er ikke lenge til sommeren, nå gjør Leicester City alt for å sikre at 23 åringen blir værende, noe Rodgers forteller om i forkant av kveldens kamp:

«Det har pågått samtaler med klubben og hans representanter,»

”Jeg vet at gutten er veldig glad, han vil være her og han ser dette som klubben han kan utvikle seg i. Jeg håper det blir gjort. ”

Les på Popidol: Taylor Swift med skjegg i ny video

For første gang siden han forlot Carrow Road, vender Maddison tilbake for å møte sin gamle klubb i ​​kveld mot manageren som drev ham i søkelyset i Daniel Farke.

Selv om Maddison kom til Norwich i januar 2016 fra Coventry, var det ikke før Farkes ankomst i mai 2017 at han fikk sin sjanse som han grep med begge hender, og banet vei for hans store overgang til Leicester sommeren etter.

Rodgers vet hvor viktig Norwich er for Maddison. Han sa: «Når jeg har snakket med ham om det, vil han alltid være takknemlig for muligheten han fikk der fordi han var en ung spiller fra League One».

«Da han først kom, skjedde det ikke helt for ham, men Daniel kom inn og ga ham den muligheten, og den muligheten tillot ham å bli med oss ​​i Premier League».

”Jeg vet også at salget hans ga dem (Norwich) muligheten til å få inn finanser for å stabilisere klubben, så det fungerte sannsynligvis bra for begge».

«Men alle jeg kjenner som noen gang har spilt for, eller vært på Norwich, har en stor tilknytning til dem og området og James er ikke annerledes.»

Det er imidlertid ingenting som tyder på at Madison vil slakke av forbi Norwich ligger nederst på tabellen.

«I fotball kan du ikke ha følelser,» bemerket Rodgers.

”Han vil alltid være takknemlig og takknemlig for det Norwich ga ham. De ga ham en flott plattform, og han har kommet hit.

”Han vet at han er ansatt i Leicester City. Pengene er i banken hans hver måned, og han vil gjøre sitt aller beste for Leicester City, så følelser kommer ikke inn i det. ”