United-supportere må takke Cristiano Ronaldo for gaven

Fernandes følger i fotsporene til Ronaldo. Passer Solskjær utmerket. (foto: united, twitter)

De som er bekymret for at Manchester United har svidd av noen gode hundre millioner kroner på en spiller som bruker Old Trafford ene og alene som springbrett i karrieren, kan nå roe seg.

Det er selvfølgelig enkelt å tilpasse historien sin etter det faktiske hendelsesforløpet, men i tilfellet Bruno Fernandes tror vi det som blir sagt.

Les: Nektet å håndhilse på Ole Gunnar Solskjær

Ed Woodward er ikke i tvil, Solskjær er ikke i tvil, og heller ikke Fernandes´nye lagkameratet virker å være i tvil: Portugiseren skal være med å prege United i år, etter år etter år.

For når noen stiller seg spørsmålet om Fernandes bare blir «en ny Pogba» som virker å ha hjertet der lønnskontoen blir fetest (sorry, Paul, der var vi litt stygge), har United vært en drøm siden Bruno gikk i shorts.

-Da Cristiano brøt gjennom i Manchester, hadde han brukt mye av den første delen av karrieren der og kunne nyte stor suksess. Derfor var drømmen min å komme til Manchester United. Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse, sier Fernandes ifølge AS.

Les på Popidol: Steven Spielbergs datter blir pornostjerne

Betyr dette at når drømmen er nådd, stilnes sulten hos 25-åringen.

Neppe.

-Alle spillere som kommer til United vil vinne alt, og jeg vil gjerne vinne alle turneringen som klubben deltar i.

Etter tre kamper er heller ikke vi i tvil. Spilleren som har tatt samme vei som Ronaldo da han skiftet fra Sporting til United i 2003, er vinnerskallen som ikke gir seg på Old Trafford før han er mettet på trofeer.

Et glimrende utgangspunkt for Solskjær og resten av gjengen. På vegne av United-supportere sender vi derfor en stor takk til landsmann og idol Ronaldo for inspirasjonen.

Les: Vil fullstendig gjenskape midtbanen