Nektet å håndhilse på Ole Gunnar Solskjær

Det er en «ekstra» mulighet for Manchester United å kvalifisere seg til Champions League i tillegg til topp fire i Premier League, nemlig å vinne Europaligaen.

Kampen i går mot Club Brugge som er den første av to 16 delsfinaler ga ikke helt inntrykket av hvor viktig det er.- Det var en rimelig uinspirert forestilling, noe Manchester United manageren klarte å skylde delvis på dårlige baller. (fotball)

Les: Massimiliano Allegri sier han snart er tilbake

Heldigvis var ikke den ganske ynkelige unnskyldningen om at ballen var for lett var trolig ikke kveldens mest smertefulle øyeblikk for United-sjefen, som ble stående igjen med hånden utstrakt da han prøvde å håndhilse på Brugge-manager Philippe Clement.

Clement har ikke kommentert det manglende håndtrykket, men ballen.

“Vi får ballene fra UEFA, så det er ikke ballen vår. I Europa League-kampene er det de samme ballene, så jeg ser ikke noe problem med det»

Solskjær har selvfølgelig mye større ting å bekymre seg for med Manchester United har bare vunnet én av fire i alle konkurranser.

United spiller Watford neste før oppmerksomheten vender seg mot den andre kampen i Europaligaen og vi får se om vi får et nytt klossete gjensyn mellom de to.