Vil fullstendig gjenskape midtbanen

Peker på utgangsdøra

Zinedine Zidane planlegger å gjenskape Real Madrids midtbane helt i sommer. Til tross for bråk og variende prestasjoner er Real Madrid er fortsatt en av de mest attraktive fotballklubbene på planeten.

Nesten alle spillere drømmer om at en dag skulle spille for Los Blancos, og deres makt i overføringsmarkedet er nesten uovertruffen. – Bare tenkt på hvor mange spaltemetre som er skrevet om Martin Ødegaard sitt forhold til klubben.

Les: Nektet å håndhilse på Ole Gunnar Solskjær

Man kan også ringe og spørre Eden Hazard, Luka Jovic eller Thibaut Courtois, som alle har flyttet til Madrid de siste årene.

Til tross for all sin stjernekraft, arbeider Real Madrid fremdeles med å signere en ‘Galactico’ foran hver sesong, og ifølge Marca vil det være en midtbanespiller – eller to, eller til og med tre – i sommer.

Marca melder at Zinedine Zidane planlegger å forynge lagets midtbane helt foran kampanjen 2020/21.

Les på Popidol: Bekreftet: «Friends» gjenforening

For å gjøre det, ønsker manageren å bytte ut Luka Modric, Isco og James Rodriguez med Paul Pogba, Donny van de Beek og Eduardo Camavinga.

Marca antyder også at unggutten Martin Odegaard på utlån vil returnere til Bernabeu for å fullføre den nye, nye oppstillingen.

Ideen om fire nye spillere sammen med Toni Kroos, Federico Valverde og Casemiro vil sikkert begeistre supporterne.

Marca hevder at akkurat nå er Van de Beek den nærmeste spilleren til å gjøre en avtale med Real Madrid, men Zidane prioriterer et trekk for Pogba i stedet og vil gjøre et stort dytt i sommer.

Han vil ikke komme billig, men det antas at deres andre mål Camavinga vil være tilgjengelig for mindre enn € 100 millioner euro. Så er det selvfølgelig Ødegaard, som ikke vil koste noe i det hele tatt. – 21-åringen imponerer for tiden på lån hos Real Sociedad, og det antas av en samlet presse at han har en stor fremtid foran seg i Madrid.

Spilledybde er en ting, men skulle Los Blancos lande alle målene sine, så bygger de en av de mest skremmende midtbanelinjene i historien.