Exit dieser Richtung?. (foto: dortmund, twitter)

Når du som 20-åring har dundret inn 33 scoringer på dine første 31 Dortmund-kamper, har du garantert fått speiderne til verdens største giganter til å kjøpe seg årskort på Westfalen Stadium. For sportdirektøren kan de gjerne se, men ikke røre.

Michael Zorc kjenner dette gamet bedre enn de fleste. Christian Pulisic og Ousmane Dembélé er to av mange som har sprunget opp i klubben på rekordtid, der Chelsea og Barcelona måtte bidra sterkt til Dortmunds solide økonomiske resultater for å skaffe seg spillerne.

Les: De fem beste sitatene om Diego Maradona

Og dette er bare begynnelsen: Jadon Sancho, Gio Reyna, Youssoufa Moukoko – og «vår mann».

Michael Zorc fikk selvfølgelig spørsmål om Erling Haaland og all verdens rykter om Real Madrid, Manchester United og Liverpool som presser på for å stå først i køen i 2022.

-Jeg ser ham for meg hos oss i lang tid fremover, sier Zorc ifølge Goal.

Les på F7: Disney kutter enda mer enn først annonsert

Så måtte selvfølgelig noen journalister spørre om det ikke kunne være skadelig å presse Haaland for fort frem.

-Du trenger ikke å jorde ham i det hele tatt. Han utståler sånn en positiv energi. Hvorfor skal vi slow it down now? Han leder veien, som er veldig bra for oss. Jeg tror ikke på kunstig å sakne farten på positive utviklinger, avslutter Zorc.

Han leder veien for oss.

Ikke f… at Zorc kommer til å slippe Haaland til Real, United eller Liverpool. Dortmund kommer til å bruke de neste 1-2 årene på å overbevise Haaland om hvor festen arrangeres frem mot 2030.

Real, United og Liverpool kan friste og love, mens Dortmund hver eneste dag styrker relasjonen til Haaland. Finner trofeene veien til Dortmund de neste to årene, skal det vanskelig gjøres å rive den gule drakta av Haaland.

Les: Sky Sports: Chelsea bruker klokelig klausulen i Thiago Silva-kontrakten