Ord overflødig.

På onsdag var det slutt på livsgnisten til 60-åringen Diego Maradona. Da hadde han underholdt, sjokkert og moret verden i tiårene som fotballgeni – og tiårene etter.

Vi minnes argentineren med noen av de beste sitatene om Maradona:

Gary Lineker etter at Maradona hadde triblet rundt med halve det engelske laget:

-Da Diego scoret det andre målet mot oss, følte jeg for å applaudere. Jeg har aldri følt som dette før, men det er sant. Og ikke fordi det var en så viktig kamp. Det var umulig å score et så vakkert mål som dette. Han er den største spilleren gjennom historien.

Michel Platini:

-Hva Zidane kunne gjøre med en ball, Maradona kunne gjøre med en appelsin. (så det var her du fikk denne fra, Zlatan).

Les: Everton raider en av de største Premier League-rivalene

Zico:

-Den beste av de alle, ingen tvil. I min generasjon, min æra var han rett og slett den beste. Jeg så Maradona gjøre ting Gud selv hadde tvilt på var mulig.

Messi:

-Selv om jeg hadde spilt i millioner av år kommer jeg aldri i nærheten av Maradona. Han er den største som noen gang har vært.

Les på Engelske klubber: Barcelonas ekstreme talent ber om Premier League-spill

Eric Cantona:

-Den største forskjellen mellom Pele og Maradona, var at Maradona ikke var omgitt av store spillere. Han måtte bære laget selv. Hvis du tok Maradona ut av det argentinske laget ville de ikke ha vunnet VM, men jeg tror Brasil uten Pelé fortsatt hadde vunnet.

Rest in peace.

Les: Mourinho ber Klopp senke blodtrykket sitt