(foto: silva, twitter)

Da sesongen begynte dro til Timo Werner til med en serie scoringer for Chelsea. Da poengene likevel gikk tapt, kommenterte tyskeren tørt at «i Bundesliga må man også kunne forsvare seg for å vinne titler». Så bestemte Thiago Silva seg for Stamford Bridge.

Vi er alt annet enn overrasket at Silva så og si direkte fra Champions League-finale flytter til London, bruker litt tid på å komme riktig i gjenge hos sin nye arbeidsgiver – og så leverer, leverer og fortsetter å levere.

Les: Everton raider en av de største Premier League-rivalene

Da Silva endelig fikk sin debut i Premier League mot West Brom, slapp Chelsea inn tre scoringer. Etter dette har forsvaret til Lampard med brasilianeren på plass i midten sluppet inn ett mål (!) på fire kamper.

Tilfeldig?

Garantert ikke. Ifølge Sky Sports har Silva allerede trollbundet supportere, Lampard og eierne. Teften Chelsea hadde da de inkluderte en opsjon på 12 måneder i tillegg til årsavtalen, var god. Ifølge Sky Sports starter forhandlingene med Silva rundt nyttår for å re sengen for en sesong nummer to med Silva i blått.

Les: De fem beste sitatene om Diego Maradona