Bli ferdige a.

Chris Smalling var egentlig historie på Old Trafford og ble sendt til Serie A for å skaffe seg litt spilletid. Dette viste seg å være en genistrek for alle parter, for det har blitt mye spilletid, mye ros og mye interesse før neste sesong.

Smalling er ingen hvemsomhelt. Midtstopperen har tilbragt en tiårsperiode hos United og har fått med seg Ferguson og den kaotiske post-Ferguson perioden.

Les: Nå ryddes det plass for Martin Ødegaard hos Real Madrid

Selv om 30-åringen ikke er definert som del av prosjekt Solskjær, har spilleren en erfaringsbase som kan være gull verdt for andre toppklubber.

Men når Smalling benytter seg av sesongen hos Roma til å spille seg inn som forsvarsgeneral og får Gareth Southgate til å inkludere seg i landslagstroppen, da er det ikke bare tidligere bedrifter som har verdi for neste arbeidsgiver.

Chris Smalling har uten tvil gjort seg aktuell på overgangsmarkedet. Ifølge The Mirror får Roma nå «svi» for United-spillerens suksess i Serie A, for United har kunnet øke prisen på midtstopperen til rundt 300 millioner kroner – som ligger et stykke er over det Roma hadde sett for seg.

Les på Popidol: South by Southwest er avlyst

Prisøkningen skal være godt hjulpet av interesse fra flere Premier League-klubber som ikke ser problemet med å betale dette beløpet for en midtstopper som kan skli rett inn i troppen før neste sesong.

Og hvem banker så på døren?

Ifølge La Gazzetta dello Sport og talkSPORT har både Tottenham og Everton vist stooor interesse for å hente den revitaliserte forsvarskjempen.

Vi tar gjerne imot Smalling for en ny runde i Premier League.

Les: Odion Ighalo et produkt av Uniteds inkompetanse – Vi elsker det