Vet hva hvor han skal være resten av måneden, men tre parter må inn og bli enige for resten.

Vi husker alle kommentarene på slutten av overgangvinduet i vinter. Manchester United fikk ikke de spissene de prøvde seg på, selv Joshua King som har vært en del av akademiet på Old Trafford fikk de ikke på plass.

Manchester United signerte Odion Ighalo fordi de rotet alt annet. Heldigvis trenger spissen å tenke på det lenger og manager Ole Gunnar Solskjær er overbevist han bare blir bedre og bedre.

Les: Eldgamle Roy Hodgson fortsetter

Det er ingen som ler av Manchester United sin store januar overraskelse lenger. – Den tidligere Lyn spilleren var ikke på noen av ekspertenes lister over de spissene tippet til Old Trafford.

I forkant av deres FA Cup-seier over Derby torsdag, spurte Sky Sports Ole Gunnar Solskaer om Odion Ighalo, en ungdoms-United-fan, «levde drømmen».

Det er lett å se det på den måten. Siden signeringen i slutten av januar har Ighalo gått rett inn i førstelags troppen og har tre mål fra to starter.

Fra å spille utenfor vår radar i Kina har 30-åringen blitt en av Premier Leagues mest omtalte spillere. Ingen så at det kom i midten av januar.

Men Solskjær understreket at Man United opprettet Make-A-Wish Foundation.

«[Ighalo] er her på fortjeneste,» sa nordmannen. «Han er her fordi han er en målscorer og en annen type spiss som vi trenger.»

Sjefen antydet til og med en permanent sommerovergang for nigerianeren, så han slo seg lett til ro, både på banen og på garderoben.

Vel, Ighalo spiller for United av to grunner.

Den ene er den drastiske mangelen på framsyn som lot Romelu Lukaku – en førsteklasses versjon av Solskjærs «annerledes spiss» – forlate klubben uten å bli erstattet. Den andre inkompetanse som førte til at Marcus Rashford spilte med en sprukket rygg.

Heldigvis for Ighalo og United har to feil på en eller annen måte blitt til en rett.

I det 65. minutt av kampen mot Derby ble vi behandlet på en klassiker av sjangeren, slik Bruno Fernandes, selv en mer ortodoks suksesshistorie, så ut andre steder.

I sitt første offisielle intervju med klubben sluttet Ighalo å smile. Ikke bare kalte han flyttingen en «drøm som gikk i oppfyllelse», han hadde det vondt for å påpeke at han virkelig, ærlig talt, virkelig hadde vært en fan av hele livet.

Han tok til og med en graving på andre fotballspillere som kaster uttrykket «drøm går i oppfyllelse» for uansett overføring agenten deres setter sammen.