Gutten med gullstøvlene.

Real Sociedad fosser frem i La Liga og kan med seier i neste kamp komme á poeng med Sevilla på 3. plass. Er det én ting som er sikkert, er at baskerklubben kommer til å tviholde på Martin Ødegaard. Denne 21-åringen skal bli ut neste sesong. Real Madrid på sin side har muligheten til å hente investeringen tilbake til San Bernabeu allerede i sommer. Alt avhenger av hvilke planer Real har for dirigentrollen på midtbanen.

Derfor sitter vi fremoverlent og tolker alt av signaler som kommer fra den spanske hovedstaden. Rydder ikke Real plass til en Ødegaard som kan spille seg inn på førsteelleveren, er nok en sesong hos Real Sociedad den beste investeringen.

Men begynner Real å flytte på brikkene sine på midtbanen frem mot neste sesong, er dette trolig en invitasjonen til return of The Ødegaard.

Les: Paul Pogba med tidenes U-sving

Ifølge El Mundo Deportivo har Real Madrid gitt Luka Modric beskjed om at han kan se bort fra kontrakten som løper til sommeren 2021. Han skal selv få velge hva det blir til etter sommeren. Stay or go.

Signalene er sendt fra Real, og Modric kan være borte før neste sesong. Vi smaker på denne, og kan ikke holde tilbake entusiasmen da det blinker i returlampene for Ødegaard. Og ikke bare en retur, men en tiltenkt nøkkelrolle i klubben som for ikke så altfor mange sesonger siden var best of the best.

Les på Popidol: 10 minutter etter han fikk lappen skjedde dette!

Ifølge The Athletic har Modric allerede innledet diskusjoner med MLS-klubben D.C United, samtidig som Inter Milan er mer enn interessert i å gi Modric mulighetene til titler og moro i Europa.

Legger vi til at verdens beste spiller i 2018 har startet i bare 13 La Liga-kamper denne sesongen, skjønner vi ikke annet enn at det ryddes plass for Martin Ødegaard.

Les: Nani gav ikke Bruno Fernandes noe valg