I am speed. (foto: united, twitter)

Vi kjenner at innstillingen vår til Ousmane Dembélé er i ferd med å endre seg. Dette har vært en spiller United burde holde seg langt unna, både på grunn av skadehistorien til franskmannen, men også en tidvis tvilsom attitude som ikke er forenlig med å gå ut på Old Trafford. Nå har 23-åringen vist seg at han både kan holde seg skadefri – og levere gnistrende gode prestasjoner på vingen.

Solskjær kommer ikke unna den lenge etterlengtede forsterkningen på vingen. Jadon Sancho-historien er umulig å si hvordan ender, Ifølge Mundo Deportivo har United intensivert interessen for Dembélé.

Les: Er ikke en kjeft hos Liverpool, Tottenham og Chelsea som tør å le av Uniteds nødløsning

Woodward skal ha gjort et fremstøt i høst, men den franske landslagsspilleren valgte å bli på Camp Nou. Med kontrakt som løper ut i 2022, skal Barcelona ha blinket ut Dembélé som salget i januar for å skaffe Ronald Koeman midler til å signere en forsvarsspilleren, noe nederlenderen har skreket etter siden i sommer.

Den katalanske avisen hevder United har tatt signalene, og har gjort «diskrete bevegelser» som viser en økende interesse frem mot januar.

Men som så ofte før har kjøper og selger ulik oppfatninger av hvordan det hele bør foregå.

United skal ifølge Mundo Deportivo være ute etter en mellomløsning med leie fra januar, mens Barcelona trenger en clean cut og permanent overgang til 70-80 millioner euro sammen med muligheten for å stryke ukelønna på rundt 2,4 millioner kroner.

Etter å ha sett United mot Southampton, der høyintensitetstoget Cavani virkelig har funnet sin plass, må vi innrømme at tanken på å ha en skadefri og arbeidssom Dembélé fossende frem på vingen ikke lenger høres så feil ut.

Tvert imot.

Les: Please Guardiola, ikke la Aston Villa gå på en skikkelig smell i januar