Pure passion for the game. (foto: united, twitter)

Southampton har dundret på denne sesongen som det store overraskelseslaget. Hadde det ikke vært for en uruguayansk sauebonde, hadde dette bildet stått seg.

Når vår favoritt Edinson Cavani gjør det bra, kan vi ikke dy oss å minne på at dette er spilleren som hadde vært uten kamptrening siden i vinter og tilbragte tid sammen med sauene sine mens han lette etter ny arbeidsgiver.

Les: Snakker med både Ancelotti og Mourinho

Vi har bladd tilbake i arkivet og sjekket hva vi skrev om 33-åringen i oktober da United-signaturen var på plass. Nå ser vi at det stemmer: Cavani kommer til å bringe en helt ny dimensjon i angrepet. På søndag kom to scoringer og tre poeng til Solskjær som takk for tilliten.

Southampton skulle nok en gang vise at United sliter på balløya, mens de i Champions League spiller som giganter. 2-0 til helgenene etter første omgang tydet sterkt på at Solskjær nok en gang måtte stå skolerett foran mikrofonene og forklare hvorfor han er rett mann til jobben (hos United kommer dette spørsmålet automatisk etter hvert tap).

Så dyttet Solskjær inn sin urugayanske fotball-hitman. Først var det Bruno Fernandes som knappet inn forspranget til Hasenhüttl og gjengen. Så var det tid for spilleren som aldri aksepterer at det er for sent å få til scoringer: Først ett i 74. minutt og det matchvinnende på forlengelse.

Da primalskriket fra sør-amerikaneren hadde stilnet, sto det tre poeng til United og opp til 7. plass. Southampton måtte innse at de har mistet noe av farten på 5. plass (én kamp mer spilt enn United).

Liverpool, Tottenham og Chelsea måtte alle dele poeng denne helgen, United tok tre. Den såkalte nødløsningen Cavani ser mer og mer ut som spilleren som sikrer de tøffeste poengene.

Cavani is The Man!

Les: Ole Gunnar Solskjær vil ha Jonny Evans tilbake på Old Trafford