Ble ikke tre denne gangen. (foto: united, twitter)

Det meste har gått veien for United etter viruspausen, og det så ut til å gå veien denne sommerkvelden på Old Trafford også. Trodde de fleste.

Før Southampton-kampen hadde Solskjær og gjengen notert seg for Premier League-rekord som første laget med fire seire på rad med tre mål.

Så var det denne Ralph Hasenhüttl. Southampton-manageren så på begynnelsen av sesongen ut til å være på sikker vei ut av klubben etter en elendig start og det historiske 0-9 tapet på hjemmebane mot Leicester.

Les: Ofrer Luke Shaw for Leicester stjerne

Så fant den østerrikske manageren ut av det, og har etter nyttår etablert seg i betryggende avstand fra nedrykksstriden.

Det vil si at United som har fosset frem etter nyttår møtte en klubb som har opplevd en tilsvarende stigende kurve det siste halve året.

Fasiten ble 2-2. Scoring av Michael Obafemi seks minutter på overtid sørget for at Uniteds tre poeng ble frisert ned til ett.

Les på Popidol: Kastet ut av nattklubb

– Det er det verste tidspunktet å slippe inn et mål. Men man må være sterk og tåle det. Vi har vunnet mange kamper på den måten selv. Vi fortjente ikke tre poeng i dag. Southampton er et bra lag og de fortjente å få noe ut av denne kampen. Vi fant aldri rytmen i pasningsspillet vårt i denne kampen, sier Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports.

United benyttet ikke gavepakken Leicester og Chelsea har servert dem, og må fortsatt se opp til de to på 3. og 4. plass i ligaen.

Og nå er det som kjent slutt på å kunne planlegge CL-kvalifisering på 5. plass (City er back in CL-business).

På torsdag er det sjefsluringen Roy Hodgson og Palace-gjengen som skal bruke lærdommen til Hasenhüttl og nekte Solskjær å nå målet om billett til det beste selskap.

Les: United-mål må selges i sommer