Satse alt på en fotballhest? (foto: united, twitter)

Valencia-manager Albert Celades uttalte i februar at han håpet Ferran Torres skulle bli i klubben i mange, mange år. Så fikk Celades sparken for en måned siden og ryktene sier nå at Valencia trenger å selge noen av sine største ressursene.

Som Torres.

Ifølge Marca er begge Manchester-klubbene med i racet for å sikre seg den spanske vingen, med Real Madrid, Dortmund, Napoli, Milan og Juventus på hjul.

Les: Ofrer Luke Shaw for Leicester stjerne

Frem til nå har det vært utsikkerhet om Torres i det hele tatt blir tilgjengelig på overgangsmarkedet, men når ingenting har skjedd internt hos Valencia og kontrakten løper ut i 2021, går dette mot en sikker exit for 21-åringen.

United og de andre er ute etter den allerede godt utviklede farten, kreativiteten, teknikken i kombinasjon med en imponerende fysikk. I finalekampen mot Portugal i U19-EM i fjor var det Torres som leverte begge scoringene i 2-0 seieren til Spania.

For fjorten dager siden hevdet Onda Cero at Juventus allerede hadde åpnet forhandlinger med Torres. Ifølge Football-espana har Valencia og klubbeier Peter Lim slitt med å få det til å gå rundt, og skal nå ut og by frem Torres til storklubbene for å redde seg inn økonomisk før neste sesong.

Les på F7: Dette er Tysklands neste landslagssjef

Stemmer det at Valencia må selge, fjernes utkjøpsklausulen som ligger noen få hundre millioner kroner under den til Jadon Sancho. Forandlingene er herved åpnet.

Hva sier du Solskjær, en mulighet som må utnyttes?

Les: Vil betale det som kreves for N’Golo Kante