Det var solskjær som fikk Shaw opp fra Mourinho-gjørma.

For ikke så lenge siden ville det ikke vært et stort offer for Ole Gunnar Solskjær å ofre Luke Shaw for en annen spiller, men i det siste har den engelske backen startet å levere og er en del av førsteleveren.

The Mirror skriver at Ben Chilwell som har levert jevnt og trutt for Leicester de siste årene skal være sterkt ønsket av Manchester United, såpass ivrige er de på en deal at Luke Shaw kan bli ofret.

Les: Liverpool-supporterne må forberede seg på et liv uten Jürgen Klopp

Den engelske backen har stort sett blir nevnt i sammenheng med en overgang til Chelsea. – Det er egentlig dobbelt overraskende det som Mirror skriver. Det ene er at Ole Gunnar Solskjær har fått Luke Shaw til å virke igjen og er fast inventar på laget uten at noen fans klager. – Faktisk har flere av ekspertene som har dømt han nord og ned måttet bite i seg ordene og gitt han skryt. – Det andre er all info om hvor sikre alle har vært på overgangen til Chelsea, det er bare noen dager siden vi kunne lese om at de personlige betingelser var i boks.

Det som har åpnet opp døra for Manchester United er er prisen som Leicester forlanger. I fjor sommer betalte Manchester United 87 millioner euro for Harry Maquire. Leicester tenkte de kunne gjennomføre et lignende salg i sommer, Chelsea skal ikke være villig til å betale så mye og Manchester United, vel de har gjort det før..